Kommande filmer!

Jag såg på IMDB att två filmer som jag gillar ska få fortsättning :)

Silent Hill 2 är under planering, den ska filmas nästa år. Den har nog, precis som spelen, ingen koppling till sin föregångare… även om det hade varit skoj att få se Rose och Sharon igen, även om det inte är en chans att Cybill dyker upp igen, såvida inte hon dyker upp på den elaka sidan som någon slags Zombie. Hursomhelst, bara känslan av att komma tillbaka till Silent Hill… Det sägs att de hade filmat betydligt mer monster i första filmen men det fick klippas bort :( Tvåan blir det nog mer monster :P hmm jag ska kanske spendera kvällen med att spela Silent Hil….

Resident Evil: Afterlife kommer nästa år. Förra filmen slutade i att Alice var ute efter hämnd mot hela företaget och nu skulle hon ge tillbaka tillsammans med sina “vänner” som hon uttryckte det.

Yes, jag ser verkligen fram emot det.

Nästa helg ska jag försöka få med flickvännen på bio och titta på sista filmen i Millenium triologin. Böckerna har bra och än så länge verkar filmerna bra också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 778 bad guys.


css.php